Kronikë

Ngrihet aktakuzë ndaj dy personave për rrëmbim e kanosje

Ngrihet aktakuzë ndaj dy personave për rrëmbim e kanosje
 

Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë, në Gjykatën Themelore në Mitrovicë, kundër të pandehurve G.G. dhe L.O., për veprat penale “Rrëmbim”, “Mbajtje në pronësi, kontroll, ose posedim i paautorizuar i armëve“ dhe “Kanosje“.

Prokuroria përmes një njoftimi për media, thotë se të pandehurit G.G. dhe L.O., më 24 shkurt 2019, në fshatin Llaushë të Skenderajt, me përdorimin e forcës dhe të kanosjes duke përdorur armën, e kanë marrë dhe mbajtur viktimën M.G., me qëllim që të mos e lirojnë para se i njëjti t’u ofrojë të pandehurve dobi pasurore.