Kronikë

18 të arrestuar për trafikim me armë në Ferizaj

Foto: Alban Bujari / Koha Ditore
Foto: Ilustrim
 

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, njofton se pas një hetimi intensiv disa mujor, i filluar nga fundi i vitit 2018, me masa të fshehta teknike të vëzhgimit dhe hetimit, në bashkëpunim të ngushtë me Drejtorinë e Hetimeve kundër Krimit të Organizuar – DHKO në Prishtinë, kanë kryer disa bastisje në disa lokacione në regjione të ndryshme në tërë Kosovën.

Me këtë rast, janë sekuestruar një sasi e madhe e armëve dhe municion të llojeve të ndryshme.