Kronikë

Festojnë me armë zjarri në ahengje familjare, arrestohen tre persona

Festojnë me armë zjarri në ahengje familjare, arrestohen tre persona
 

Tre persona janë arrestuar për 24 orë pasi kanë shtënë me armë zjarri në ahengje familjare.

Sipas raportit të Policisë në Lipjan është raportuar se gjatë një ahengu familjar, një person ka shtënë me armë zjarrit në ajër. Njësiti policor ka ndaluar veturën e të dyshuarit dhe gjatë kontrollimit një i dyshuar tjetër, ka sulmuar zyrtarët policor.