Kronikë

Nga një muaj paraburgim dy të dyshuarve që iu gjetën gati 10 mijë euro të falsifikuara

Nga një muaj paraburgim dy të dyshuarve që iu gjetën gati 10 mijë euro të falsifikuara

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh të pandehurve Q. A. dhe Sh. B..

Tek të pandehurit Q. A. nga Komuna e Suharekës dhe Sh. B. nga Komuna e Prizrenit, pas një operacioni nga zyrtarët policorë janë gjetur kartëmonedha në vlerë prej 9.850 euro, që dyshohet të jenë të falsifikuara.