Kronikë

Shkatërrohet banda e hajdutëve shqiptarë të Kosovës e Shqipërisë në Spanjë, 7 në pranga

Shkatërrohet banda e hajdutëve shqiptarë të Kosovës e Shqipërisë në Spanjë, 7 në pranga

Shkatërrohet një bandë grabitësish në Spanjë që përbëhej nga shqiptarët të Shqipërisë dhe të Kosovës.

Mësohet se në pranga kanë rënë 7 persona.