Kronikë

Shkoi 5 vjeç në Zvicër, shqiptari 45 vjeç merr urdhrin e dëbimit pasi ra në konflikt me ligjin

Shkoi 5 vjeç në Zvicër, shqiptari 45 vjeç merr urdhrin e dëbimit pasi ra në konflikt me ligjin

Shqiptari nga Kosova qe jeton në Zvicër prej afër 40 vjetësh duhet te kthehet ne vendin e lindjes. Ai shkoi në Zvicër kur ishte 5-vjeçar, se bashku me nënën dhe motrën. Tani, kur ka kaluar një kohë kaq e gjatë dhe kur 45-vjeçari është bërë ndërkohë baba i dy fëmijëve, ai duhet të kthehet në vendlindje, në Kosovë, shkruan “Aargauer Zeitung”.

Arsyeja për dëbim është rënia e tij në vazhdimësi në kundërshtim me ligjin.