Kronikë

Policia interviston dy persona për prishje të rendit dhe qetësisë publike

Policia interviston dy persona për prishje të rendit dhe qetësisë publike

Policia e Kosovës ka ndaluar mëngjesin e sotëm dy persona për prishje të rendit dhe qetësisë publike, në fshatin Fushticë të Drenasit.

Të njëjtit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt, dhe sipas Policisë, rasti nuk ndërlidhet me procesin e zgjedhjeve.