Kronikë

Hajnat thyejnë një shtëpi në Kaçanik, vidhet një sasi ari

Hajnat thyejnë një shtëpi në Kaçanik, vidhet një sasi ari

Një femër ka raportuar se persona ende të panjohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e saj dhe nga aty kanë vjedhur stoli ari dhe para të gatshme.

Rasti ka ndodhur dje në Kaçanik, në ora 09:50, njofton Policia e Kosovës në raportin e saj të rregullt 24-orësh.