Kronikë

Vdes këmbësorja e aksidentuar muajin e kaluar në Prizren

Vdes këmbësorja e aksidentuar muajin e kaluar në Prizren

Policia e Kosovës, më 19 të muajit të kaluar, pati raportuar për një aksident trafiku në Prizren, ku një i dyshuar, shqiptar i Kosovës, me veturën e tij kishte goditur dy këmbësore femra, po ashtu shqiptare të Kosovës.

Si pasojë e aksidentit, dy viktimat kishin pësuar lëndime trupore dhe ishin dërguar për tretman mjekësor në spitalin e Prizrenit, ndërkaq, në raportin fillestar të Policisë, thuhej se të dy viktimat, pas tretmanit janë liruar, raporton Koha.net.