Kronikë

Plantacion në Spanjë me mijëra rrënjë kanabisi, arrestohen tre shqiptarë

Plantacion në Spanjë me mijëra rrënjë kanabisi, arrestohen tre shqiptarë
Foto: Ilustrim

Dy burra dhe një grua shqiptarë me karta identiteti italiane të rreme iu gjetën 885 bimë kanabis, 2040 fidanë kanabis, 715 euro, 26 ventilatorë, 72 transformatorë dhe 70 llamba.

Ata u kapën në vilën me qera në Valencia, përcjell raportimet Shqiptarja. .