Kronikë

Kërkohet paraburgim për vëllanë e kryetarit të Vushtrrisë

Kërkohet paraburgim për vëllanë e kryetarit të Vushtrrisë
Në foto: Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri
 

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka kërkuar caktimin e paraburgimit për vëllanë e kryetarit të Vushtrrisë, për veprën penale “Ushtrim i ndikimit” dhe për Sh.K. po ashtu për “Ushtrim të ndikimit”.

Salih Tahiri, vëllai i kryetarit të Vushtrrisë Xhafer Tahiri, u arrestua të hënën pak ditë pasi u publikua një videoskandal ku ai dëgjohej duke diskutuar për marrje ryshfeti në këmbim të lejeve ndërtimore.