Kronikë

Një muaj paraburgim për vëllanë e kryetarit të Vushtrrisë

Një muaj paraburgim për vëllanë e kryetarit të Vushtrrisë
 

I është caktuar një muaj paraburgim Salih Tahirit, vëllai i kryetarit të Vushtrrisë Xhafer Tahiri, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Prokuroria Themelore në Mitrovicë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Mitrovicë, caktimin e paraburgimit për dy të ndaluarit, S.T nga Vushtrria, i dyshuar për veprën penale “Ushtrim i ndikimit“ dhe Sh.K, nga Vushtrria, i dyshuar për veprën penale “Ushtrim i ndikimit”.