Kronikë

Një burrë dënohet me një vit burgim për sulm seksual

Një burrë dënohet me një vit burgim për sulm seksual
 

Gjykata Themelore në Prishtinë - Departamenti i Përgjithshëm, Divizioni për Çështje Penale ka shpallur Aktgjykimin kundër të akuzuarit V.K për veprën penale “sulm seksual”, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

“I akuzuari është shpallur fajtor dhe është dënuar me burgim në kohëzgjatje prej një (1) viti, në dënimin e shqiptuar i është llogaritur edhe koha e kaluar në paraburgim nga data 02.08.2019 deri me 10.10.2019”, thuhet në komunikatë.