Kronikë

Arrestohet një burrë në Prishtinë, sulmoi gruan e fëmijët

Arrestohet një burrë në Prishtinë, sulmoi gruan e fëmijët
Foto: Koha/Ilustrim

Dje në Prishtinë është arrestuar një burrë pasi ka sulmuar familjarët, gruan dhe fëmijët.

Në raportin e Policisë së Kosovës bëhet e ditur se ai është dërguar në mbajtje.