Kronikë

Një vit burgim personit që vodhi një akumulator të një veture në Prizren

Një vit burgim personit që vodhi një akumulator të një veture në Prizren
Foto ilustrim

Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar me një vit burgim efektiv dhe me gjobë 200 euro të akuzuarin A.D. për veprën penale “vjedhje e rëndë”.

Sipas njoftimit, i akuzuari ka pranuar fajësinë. Gjykata ka thënë se e ka shpallur fajtor të akuzuarin pas marrëveshjes së lidhur mes tij, mbrojtësit të tij dhe prokurorit.