Kronikë

Kërcënoi verbalisht nënën e vet, arrestohet

Kërcënoi verbalisht nënën e vet, arrestohet

Policia e Kosovës në raportin e sotshëm njofton se në Prizren, më 6 nëntor, një mashkull, shqiptar i Kosovës, kishte kanosur verbalisht nënën e vet, po ashtu shqiptare.

I dyshuari theksohet se është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje. Rasti është duke u hetuar, thotë raporti.