Kronikë

Shkatërrohet banda e grabitësve shqiptarë në Spanjë, mes tyre një femër

Shkatërrohet banda e grabitësve shqiptarë në Spanjë, mes tyre një femër

Tre shqiptare, dy burra dhe një grua janë arrestuar në Spanjë, si pjese e një bande grabitësish.

Mediat vendase publikojnë pjesë nga aksioni i policisë për arrestimin e tyre, momentet e kapura nga kamerat e sigurisë gjatë grabitjeve dhe sendet me vlerë që vidheshin.