Kronikë

Dy të arrestuar për armëmbajtje pa leje

Dy të arrestuar për armëmbajtje pa leje
Foto nga Policia e Kosovës

Njësia e hetimeve në Stacionin Policor në Klinë, pas një pune operative - hetimore ka arritur të sigurojë informacione të besueshme se të dyshuarit B.H dhe F.H janë në posedim të armëve ilegale dhe është bërë kërkesë për bastisjen e shtëpisë dhe lokaleve përcjellëse të tyre.

Të dyshuarit janë B. H. i lindur në vitin1970 , M/Sh/Kosovar, dhe F. H. i lindur në vitin1976 , M/Sh/Kosovar.