Kronikë

Konfiskohen armë në Pejë, arrestohen dy persona

Konfiskohen armë në Pejë, arrestohen dy persona

Zyrtarët e Policia e Kosovës derisa ishin në një pikë tek barriera e pylltarisë në Pejë, kanë ndaluar një veturë, ku gjatë kontrollit është gjetur një armë AK 47, arma është konfiskuar nga krim teknika, ndërsa dy personat e dyshuar janë arrestuar dhe janë sjellë në stacionin policor në Pejë.

Lidhur me rastin është njoftuar Prokurori i shtetit, me urdhër të Prokurorit janë kontrolluar shtëpitë e personave të dyshuar A.Q. i lindur me 1997 dhe E.M. i lindur me 1997.