Kronikë

Zhduket një vajzë nga Hajvalia

Foto: Ilustrim
 

Sipas raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës, një vajzë nga Hajvalia, Prishtinë, raportohet se është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj.

“Një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj”, thuhet në raport.