Kronikë

Arrestohet një person i dyshuar për dhunë familjare

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Koha/Ilustrim
 

Një rast me elemente të veprës penale ‘dhunë në familje’ është raportuar me datën 2 dhjetor 2019 në Skenderaj.

Sipas policisë, bazuar në deklaratën e viktimës dhe provave tjera të siguruara bëhet e ditur se bashkëshorti i saj ka ushtruar dhunë fizike, me ç´rast viktimës i është ofruar tretman mjekësor.