Kronikë

Arrestohet një i dyshuar për posedim të armëve dhe shkaktim i rrezikut të përgjithshëm

Arrestohet një i dyshuar për posedim të armëve dhe shkaktim i rrezikut të përgjithshëm

Në Istog është arrestuar një i dyshuar për posedim të armëve dhe shkaktim të rrezikut të përgjithshëm.

“Me datë 3 nëntor 2019 rreth orës 09:45 në fshatin Tomoc - Istog, Sektori Rajonal i Hetimeve së bashku me NJRSH-nga Drejtoria Rajonale e Policisë Pejë, me urdhëresë të Gjykatës Themelore në Pejë kanë realizuar urdhëresën duke kryer kontrollin e shtëpisë dhe objekteve përcjellëse tek i dyshuari H.Sh. i lindur në vitin 1963”, thuhet në komunikatën e Policisë.