Kronikë

Hyjnë me forcë dhe vjedhin në shtëpinë e një personi që jeton në Zvicër

Hyjnë me forcë dhe vjedhin në shtëpinë e një personi që jeton në Zvicër
Foto: Ilustrim

Dje në fshatin Dramjak të Ferizajt ka ndodhur një vjedhje e rëndë.

Siç raporton Policia e Kosovës, rastin e ka raportuar vëllai i personit që jeton në Zvicër.