Kronikë

Gjobë pronarit të një kompanie ndërtimore në Prizren, punoi jashtë standardeve duke shkaktuar vdekjen e një personi

Gjobë pronarit të një kompanie ndërtimore në Prizren, punoi jashtë standardeve duke shkaktuar vdekjen e një personi
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal ka bërë shpalljen e aktgjykimit dënues ndaj të akuzuarit me iniciale R.XH. nga Petrova, Komuna e Prizrenit, për shkak të veprës penale punimet ndërtimore të kundërligjshme.

Në njoftimin për media thuhet se të akuzuarin me iniciale R.XH., gjykata e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me dënimin me burgim efektiv në kohëzgjatje prej 6 muaj. Por këtë dënim, gjykata ia ka mundësuar ta kryejë me gjobë 2500 euro.