Kronikë

Dy të arrestuar në Vushtrri për vjedhje

Dy të arrestuar në Vushtrri për vjedhje

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona në Vushtrri për “vjedhje të rëndë në tentativë”.

Sipas njoftimit për media, arrestimi i dy të dyshuarave është bërë mbi dyshime të arsyeshme dhe prova të siguruara se rreth orës 03:30 të datës 17 janar 2020, në rrugën ‘Trepça’’ në Vushtrri, dy të dyshuarit në bashkëveprim, në një shtëpi private kanë kryer veprën penale ‘vjedhje e rëndë në tentativë’, me ç’rast nga shtëpia kanë vjedhur vegla të ndryshme pune dhe veshmbathje të ndryshme. Sendet e vjedhura pas procedurave të nevojshme i janë kthyer pronarit.