Kronikë

Sekuestrohen mbi 700 kilogramë mish i dyshimtë në Klinë

 

Dy persona janë arrestuar në Klinë për mbajtje të mishit që nuk posedonte certifikatë.

Sipas njoftimit për media, gjatë kontrollit në dy lokalet e tyre ushqimor nga ana e inspektorëve AVUK-ut dhe policisë u janë gjetur dhe sekuestruar 745.6 kg mish të llojeve të ndryshëm për të cilat nuk posedonte certifikatë për origjinën e mishit.