Kronikë

Policia në Gjakovë konfiskon armë të ndryshme pa leje

Policia në Gjakovë konfiskon armë të ndryshme pa leje
Foto: Policia e Kosovës

Sektori i hetimeve i Stacionit Policor në Gjakovë pas pranimit të informatave lidhur me dyshimin e bazuar për armbajtës pa leje, sot rreth orës 07:00 në fshatin Rracaj të Gjakovës ka ndërmarr dy bastisje në dy lokacione të ndryshme.

Sipas policisë, kontrolli i shtëpive dhe objekteve përcjellëse në këto dy lokacione është bërë në bashkëpunim të ngushtë me Prokurorin e Shtetit dhe bazuar në Urdhëresën e Gjyqtarit të procedurës paraprake.