Kronikë

Arrestohet në Pejë një person për shitje të mishit me prejardhje të dyshuar

Arrestohet në Pejë një person për shitje të mishit me prejardhje të dyshuar

Që nga orët e hershme të mëngjesit të sotëm, në bazë të urdhëresës së gjykatës, Policia në Pejë ka zhvilluar planin për kontrollimin e artikujve ushqimor (mishit) në rrugën “Papa Klimenti” në Pejë, në një mishtore.

Këtij lokacioni, me kërkesë të Policisë, i janë përgjigjur edhe inspektoret e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës (AUV).