Kronikë

Zhduket një vajzë në Prishtinë

Foto: Ilustrim
 

Një vajzë është raportuar e zhdukur në Prishtinë.

Sipas njoftimit nga Policia, raportohet se më 11 mars, ajo është larguar nga shtëpia dhe familjarët nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.