Kulturë

Aurela Kadriu sjell detajet për ekspozitën “Përnjëherë e mjegullt dhe e pashmangshme”

 

Aurela Kadriu, ishte e ftuar në Express të KTV-së për të zbuluar detaje rreth ekspozitës “Përnjëherë e mjegullt dhe e pashmangshme: Modernitetet 1945-1989”, e cila hapet më 2 nëntor në Kino “Lumbardhi”.

Ekspozita është rezultat i hulumtimit të fundit të kryer nga Iniciativa për Histori Gojore, në bashkëpunim me Ambasadat Franceze dhe Gjermane.