Kulturë

Brahimaj: Baleti i Kosovës hyri në borxhe nëpër njerëz për të realizuar shfaqjet

 

Në emisionin e sotëm të mëngjesit “Sot” të KTV-së ishte i ftuar drejtori i Trupës së Baletit Kombëtar të Kosovës, Ahmet Brahimaj.

Brahimaj në këtë intervistë ka folur për premierat e mbajtura gjatë këtij viti, prezantimin e Trupës së Baletit nëpër Evropë si dhe duartrokitjet e flakta të publikut ndërkombëtar.