Kulturë

“Dejzi” sjell koleksionin më të ri me laramani të ngjyrave

“Dejzi” sjell koleksionin më të ri me laramani të ngjyrave
 

Secili nga kreatorët ka një stil në vete dhe të gjithë mundohen të identifikohen me diçka ndryshe prej asaj që është parë.

Ajo karakterizohet me një personalitet me vetëbesim dhe karizmatik. Fjala është për stilisten Diellza Krasniqi e njohur si “Dejzi”, e cila tashmë ka përfunduar koleksionin e saj më të ri “By The Way”, bën të ditur emisioni “Express” i KTV-së.