Kulturë

Manush Gërbeshi, drupunuesi nga Kosova që po mahnit gjermanët

 

Drupunuesi, piktori, gastronomi dhe skulptori nga Kosova, Manush Gërbeshi, ka arritur që me punën e tij ta “pushtojë” edhe Gjermaninë.

Ai ishte i ftuar në emisionin Express në KTV me ç’rast foli për pasionin e tij për artin, dhe punën e mrekullueshme që po e bënë tash e sa vite.