Kulturë

Shpat Deda performoi hitet e tij në Kino “Armata” për festën e dashurisë

 

Me një interpretim të shkëlqyer si dhe i përcjellë nga shumë duartrokitje, këngëtari me zërin më të ëmbël të estradës, Shpat Deda, mbrëmjen e së enjtes në Kino “Armata” në kryeqytet, e shënoi festën e dashurisë, duke interpretuar disa prej hiteve të tij muzikore, përfshirë këtu edhe këngë të reja.

Iniciativën për organizimin e këtij koncerti autorial, të cilin publiku mundi ta përcjellë falas, e ka marrë Komuna e Prishtinës, në bashkëpunim me Kino” Armatën”, raporton “Express” i KTV-së.