Kulturë

Sonte në KTV nis shfaqja e dokumentarit “Kufiri i vuajtjeve”

 

Me lot e me kujtime nga e kaluara, është përcjellë premiera e dokumentarit “Kufiri i Vuajtjeve” i autorit Fatmir Lama.

Dokumentari, premiera e të cilit u shfaq në shtëpinë e kulturës “Asim Vokshi” në Gjakovë, flet për vuajtjet dhe maltretimet që kanë përjetuar shqiptarët në vitet e ‘70-ta.