Kulturë

Mr Rex nga Parisi në “Express”, koleksionet e tij dhe raportet me fytyrat publike

Mr Rex nga Parisi në “Express”, koleksionet e tij dhe raportet me fytyrat publike
 

Brendi i tij i veshjes ka tërhequr shumë fytyra publike që të vishen në stilin e dizajnuar të MR. REX-it.

Ai sapo është kthyer nga java e modës së mbajtur në Paris, ndërkohë për emisionin “Express” në KTV ka shpalosur disa detaje për takimet e tij në këtë ngjarje të madhe të modës dhe për koleksionin që është duke e përgatitur për sezonin e pranverës.