Kulturë

Fatmira Kuçuku Kujovska me ekspozitë në “Monet”

 

Artistja Fatmira Kuçuku Kujovska, i jep jetë dheut me anë të skulpturave abstrakte, vazove me forma të ndryshme dhe portreteve, që janë të parapëlqyerat e saj.

Punimet e realizuara në qeramikë, që shpërfaqin ndjeshmërinë e pasionin e artistes së njohur shqiptare, janë ekspozuar në hapësirën e Galerisë “Monet”.