Kulturë

“Get Out” si satirë për ëndrrën amerikane

 

Pothuajse një valë erotike e shquan këtë komedi-horror të re, të gjallë dhe brilante të Jordan Peeles, qysh prej hapjes ngjethëse.

Është një ankth tipik amerikan, një sipërmarrje e dykuptimshme që pasqyron diçka të pritshme, pranim i imazhit të provuar të lumturisë dhe prosperitetit që shpresoni ta shihni, por që përmbyset.