Kulturë

Përfundojnë xhirimet e filmit të gjatë “Në kërkim të Venerës”

 

Kanë përfunduar xhirimet e filmit të gjatë artisitik “Në kërkim të Venerës” me regji dhe skenar të Norikë Sefës dhe me producent Besnik Krapin.

Në rolet krysore luajnë Kosovare Krasniqi dhe Erjona Kakeli; dhe në rolet tjetra: Basri Lushtaku, Rozafa Çelaj, Tristan Halilaj, Shend Miftari, Ajan Zharku, Ermal Bilalli, Anisa Ismaili, Sheqerie Buqaj, Bleon Monolli etj.