Kulturë

Restaurimi në Xhaminë e Gurit s’ka nisur as një vit pas marrëveshjes me TIKA-n

 

Xhamia më e vjetër në kryeqytet, ajo e Çarshisë, ka vjet që ka mbetur në gjendje të keqe.

Restaurimi i saj ende nuk ka nisur, ndonëse për këtë, në qershor të vitit të kaluar, ishte nënshkruar një memorandum bashkëpunimi mes Ministrisë së Kulturës, Bashkësisë Islame të Kosovës dhe organizatës turke TIKA.