Kulturë

Memorandumi për restaurimin e Hamamit në Prishtinë një vit pa asnjë rezultat

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Të lumtur kishin thënë të jenë përfaqësuesit institucionalë kur më 24 prill të vitit të kaluar firmosën dokumentin prej dy faqesh, nëpërmjet të të cilit ishin marrë vesh për ta rinisur restaurimin e Hamamit të Madh të Prishtinës.

Por të paktën Ministria e Kulturës e Komuna e Prishtinës, si palë të Memorandumit të nënshkruar me agjencinë turke për zhvillim dhe rindërtim - TIKA, nuk dinë gjë për realizimin e tij.