Kulturë

“AMËSIA” sjell filmin e radhës te “Lumbardhi”

 

Një film që shtjellon jetërat e dy nënave shumë të ndryshme, me prejardhje të ndryshme kulturore dhe qytetet të ndryshme evropiane, që bien ndesh në një drejtim paralel, vjen në kuadër të programit “Amësia”.

Këtë të shtunë, te “Lubardhi” nga ora 20:30 do të shfaqet filmi “The Woman Who Brushes off Her Tears” (Gruaja që fshiu lotët e saj) me regji të Teona Strugar Mitevska, raporton KTV.