Kulturë

Mesazhet politike të Unikkatilit në Mitrovicë

Mesazhet politike të Unikkatilit në Mitrovicë
 

“Mbreti i rapit”, kështu konsiderohet Unikkatil nga ndjekësit e tij. 25 mijë njerëz kishin ndjekur koncertin e tij të parë në Kosovë, të mbajtur në Prishtinë në vitin 2013. Atëherë ishte thënë se ky do të jetë koncerti i tij i parë dhe i fundit në Kosovë.

Gjashtë vjet më vonë Viktor Palokaj, i njohur si Unikkatil, u rikthye në Kosovë. Të shtunën e 27 korrikut, në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë, ai mbajti koncertin për të cilin u tha se do të shënojë edhe përfundimin e karrierës së tij. Kjo u mohua gjatë koncertit, i cili pati edhe një mesazh politik –bashkimin e trojeve shqiptare dhe Mitrovicës, shkruan sot “Koha Ditore”.