Kulturë

Te rinjtë e Ferizajt pasurojnë tri shkolla me libra

Te rinjtë e Ferizajt pasurojnë tri shkolla me libra

Një grup i të rinjve të Ferizajt kanë përfituar një grant nga programi BRICK me të cilin kanë pasuruar tri shkolla fillore me libra.

Librat u dhuruan në shkollën fillore “Konstandin Kristoforidhi” në Nerodime, ajo “Dituria” në fshatin Dardani, si dhe shkolla “4 Prilli” në Zllatar.