Kulturë

Artistët Inva Mula, Genc Tukiçi e Olen Çezari para artdashësve në Toronto

 

Një udhëtim nëpër botë përmes magjisë së muzikës. Artdashësit në Toronto patën rastin të dëgjojnë të dielën tre artistë të skenës botërore, sopranon Inva Mula, pianistin Genc Tukiçi dhe violinistin Olen Çezari në interpretimin e kompozimeve nga kultura të ndryshme të botës.

Koncerti i organizuar me nismë të Pasqyrës Shqiptare, emisionit televiziv në shërbim të komunitetit shqiptar në Toronto prej 17 vjetësh, do të prezantohet në ditët në vazhdim në disa qytete të Amerikës së Veriut.