Kulturë

Albumi që definoi rockun e viteve ‘80

Albumi që definoi rockun e viteve ‘80
 

Mund të ishte mënyra e përkryer për ta hapur një album, ama nuk ishte. Introja është definicion prej fjalorit të thjeshtësisë – një akord tetë-notash në kitarë që shpërthen stuhishëm krejt befas në notën e shtatë. Është moment jashtëzakonisht kërkues.“Tchk-tchk-tchk-tchk-tchk-tchk-BLAM-tchk! Tchk-tchk-tchk-tchk-tchk-tchk-BLAM-tchk!”.

Kthesa, kur i vjen radha notës së pestë, është fare e thjeshtë. Kësaj radhe, kulmi preket dy herë, në të shtatën dhe të tetën. “Tchk-tchk-tchk-tchk-tchk-tchk-BLAM-BLAM!”, transmeton Koha Ditore.