Kulturë

Aktori shqiptar Viktor Zhusti vlerësohet me çmim në Festivalin e Filmit në Irak

Aktori shqiptar Viktor Zhusti vlerësohet me çmim në Festivalin e Filmit në Irak

Tiranë, 8 tetor – Festivali i Filmit në Irak ka vlerësuar aktorin shqiptar Viktor Zhusti me çmimin ‘Best Actor’ (Aktori më i mirë), në edicionin e katërt të këtij festivali që u mbajt më 7 tetor 2019.

“Slemani International Film Festivl” u mbajt në qytetin Slemani në Kurdistan Irak dhe morën pjesë 154 filma nga 78 vende të botës.