Kulturë

Hapet panairi i librit në AAB

Hapet panairi i librit në AAB

Në kolegjin AAB është hapur ‘Panairi vjeshtor i librit AAB 2019”, ku po marrin pjesë 40 botues nga Kosova, Shqipëria e Maqedonia dhe botues ndërkombëtarë.

Prorektori në AAB, Hasan Saliu tha se ky panair ka për qëllim që në mjediset universitare të bëjë bashkë botuesin dhe lexuesin.