Kulturë

Regjisori Besim Ugzmajli flet për suksesin e filmit “Rruga”

Regjisori Besim Ugzmajli flet për suksesin e filmit “Rruga”

Filmi i metrazhit të shkurtër, "Rruga", tashmë është pranuar në disa festivale të rëndësishme të filmit në botë.

E për të diskutuar për suksesin e deritanishëm që ky projekt e ka arritur, dhe rrugëtimin tutje të tij, në studio të emisionit Express i ftuar ishte regjisori i këtij filmi, Besim Ugzmajli.