Kulturë

Nis sonte festivali “Skampa 2019” në Elbasan, 14 shfaqje deri të enjten

 

Festivali ndërkombëtar i teatrit kontemporan “Skampa 2019” nis sonte edicionin e 21 në qytetin e Elbasanit.

Këtë vit, pjesë e festivalit do të jenë 14 trupa teatrore, një larmi prurjesh bashkëkohore, që vijnë nga Azerbajxhani, Hungaria, Italia, Maqedonia e Veriut, Polonia, Rumania, SHBA, Kosova dhe qytete të tjera shqiptare.